طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ
مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر
مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر
مرغ 1 عدد
روغن 150 گرم
مغز گردو 750 گر
پیاز 3 عدد
رب انار 350 گرم
گلپر(به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .
برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.
همچنین ببینید
- آشپزی
- طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت
- طرز تهیه خورش بامیه عربی
- طرز تهیه قورمه سبزی
- آموزش انواع خورش
- طرز تهیه خورش مرغ و زیتون
- طرز تهیه آش کرفس
- طرز تهیه خورش بادمجان پیچی
- طرز تهیه خورش برگه زردآلو
- طرز تهیه خورش قیمه
- سالاد سزار | طرز تهیه سالاد سزار به سه روش متفاوت
منبع : بیتوته
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.